Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går och skräpar.

För en stund, ett ögonblick, behövs jag. För det mesta gör jag inte det.




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-16 01:09



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Svårt att veta det där du
vad man gör för nytta vara genom att finnas. Vara till.
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger