Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här reser sej tornen för olikheten och mångfalden här tystnar det aldrig och blir statiskt konservativt och hämmat


Vid gränsen




Barnen bombar
hjärtan med sprayfärg
på muren,

slås ned brutalt av ordningsmakten
vid gränsen


De skingras åt alla håll
och sprider sej som vinden
över hela vår värld

det finns ingenting
som är så starkt
som globaliseringen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lars Gullberg
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-16 12:03



Bookmark and Share


  Anya VIP
Stark text som för mina tankar till landgränser och flyktingbarn.
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg