Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt plats

När han kliver ur bilen vänder han ansiktet mot trädkronorna och sluter ögonen en sekund. Han andas in nattens regn och morgonens kalla solstrålar.
Just nu vet han att han är på rätt plats. På rätt spår.




Fri vers (Prosapoesi) av Nitwitoddment
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-16 14:29



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
som en nyfödd nos
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment