Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta gråter

Jag är väldigt ledsen
Mitt hjärta gråter
därför att
Sjukdom förändrade mitt liv
Min hjärna
som alltid skicka mig falska meddelanden
Skickar mig falsklarm
Vad jag gör min hjärna
Aldrig få tillfreds
aldrig säker
Tvivel och tvivel
vad jag gör
Tvivel kommer och skapar ångest
Jag kan inte arbeta eller studera
Jag stanna hemma hela dagen
Sova och titta på tv
Hoppas på ett hälsosamt liv igen
Jag måste ha tålamod
Men ibland jag får väldigt ledsen
Tårar i ögonen
Jag önskar ett normalt liv
där jag kan arbeta och studera
gå ut
leende och leva lyckligt


My heart is crying

I am very sad
My heart is crying
because
Illness changed my life
My brain
which always send me false messages
Sends me false alarm
What i do my brain
Never get satisfies
Never sure
Doubts and doubts
what i do
Doubts comes and creates anxiety
I cannot work or study
I stay at home whole day
Sleeping and watching television
Hoping for a healthy life again
I need to have patience
But at times i do get very sad
Tears in my eyes
I wish a normal life
where i can work and study
go outside
smile and live happily




Fri vers av Sajid Khan
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-16 21:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2015-09-16

  Hanna Mari Wallin
Berörande skrivet.

En dag kommer solskenet in i ditt hjärta
och nya vägar kommer öppna sig för dig


2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan