Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenstans är hem

Hem är ingenstans
jag bygger vindskydd
av mina samlade år
där ingen trygghet finns

ingen trasmatta, inga såpade trägolv
där människor gått
på bara fötter

i generation efter generation




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-20 22:35



Bookmark and Share


  Maria T
Mitt hem är där min säng står
2015-09-24

  RitaBrunner
Ett vindskydd kan räcka ibland som hem om valmöjligheter saknas.
Tycker om din text!
2015-09-21

  Nanna X
Fin motsägelse mellan sorgsen text och hoppfull bild :-) !
2015-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP