Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindskydd

Ingen plats är hem
av mina samlade år
bygger jag vindskydd




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2015-09-16 22:00



Bookmark and Share


  walborg
Livserfarenhet ger klokhet
2015-09-17

    ej medlem längre
Jag med :0)
2015-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP