Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturvetenskaplig kärleksdikt

Precis som nukleinsyrasträngen
så är du ingen annan lik
När du ligger jämte mig i sängen
är varje tidsenhet unik

Plötsligt så rör din hud vid mig
och till encefalon går en signal
Elektrokemi är fantastiskt i sig
- vidöppen står nu var jonkanal

Men neurovetenskapen säger mig hur
allting blir när känslor väl tryta
Minnet är då endast en proteinstruktur
som fäst sig på hjärnbarkens yta




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 213 gånger
Publicerad 2015-09-16 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå