Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Muntermaskin


Idag äter jag musiken

Vilt styr den i mina ådror

Bestämt häver den mina åror

Den är min stadiga flygmaskin

Mitt hemliga låsprydda skrin

Idag är vi spegelbilder,

jag och musiken




Fri vers av Sara Raimosson
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-16 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson