Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dalen

Jag fängslad i dalen
av sorg
där solljus saknas
Var mörkret omkring mig
Där träd är fruktlöst
Där fågelbon är tomma
Var är tystnad
men
Jag ser en strimma av ljus och hopp
Några miles away från mig
Jag hoppas snart kommer att lysa den sorgliga dalen

Valley

I am imprisoned in valley
of sadness
where sunlight is missing
Where darkness surrounded me
Where trees are fruitless
Where bird nests are empty
Where is silence
but
I see a ray of light and hope
Some miles away from me
I hope soon it will shine the sad valley




Fri vers av Sajid Khan
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-17 01:43



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
En sorglig tex som andas av en strimma av hopp.
2015-09-18

  Hanna Mari Wallin
skrivet i vemod men ändå fyllt av hoppfullhet

Fint!
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan