Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen ledsagar min själ




Jag är en hängiven älskarinna
av sköna nyanser i naturen
föds på nytt av det evigt nya
det obestämda

drömupptagen
oändligt skiftande
undergivet lyssnande när mystikens
dova fjärrackord ljuder

drömmen ledsagar min själ


© Gabrielle Laurèntzen





Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 586 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-09-17 12:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mystisk förundbar naturalism, passionabelt berörandes själen.

Fint
2015-09-28

  Chawa VIP
Känner harmoni i ett evigt kärleksflöde. Andlöst vacker poesi - vill bara sväva med i alla mycket sköna ord... Tack!
2015-09-27

  Lars Hedlin
Så vacker och öm...Man blir glad av att läsa den :)
2015-09-19

  mare VIP
Vacker dikt
2015-09-19

  ResenärGenomLivet VIP
Måtte vi aldrig sluta drömma...vacker dikt...
2015-09-19

  Bibbi VIP
"Om det är en dröm så låt mig få drömma" skaldade någon...
2015-09-17

  Bo Himmelsbåge
Sköna drömackord i Din dikt...
som ett norrsken böljar den...
ständigt skiftande, böljande,
sökande nya klangbottnar
o nyanser...!

Mycket fint!

2015-09-17

  KYREUS of Sweden
Sprudlande livsglädje!
2015-09-17

  Nannie
fint!
2015-09-17

    ej medlem längre
Ett fyrverkeri!
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen