Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu.

Asfaltens sniglar ligger där
orörliga som utspottade
snuspåsar.

Det gröna är på reträtt.
Löven under träden.
Rostig plåt.

Lyktor tänds
och liv runtomkring
slocknar.

Det är bråttom.
Det är alltid bråttom.

En polis vinkar in bilar
till vägkanten.







Fri vers av Patrik Järf
Läst 329 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-09-17 14:00



Bookmark and Share


    Starchilled child
Hypnos. :)
2015-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Järf
Patrik Järf