Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feberlika dagar


jag drömde

jag drömde om det gröna på träden
om den tunga luften

variationen av dofterna
som tränger in i hungriga själar

kvavheten som ligger som en dimma
då temperaturen vägrar sjunka

feberlika dagar
djupa drömmar


jag drömde om humlorna
som surrade kring oss

vår balkong sommarprydd
växter slingrandes

såsom vi



jag vaknade
jag väntar




Övriga genrer av b.c.
Läst 782 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-04-22 09:07



Bookmark and Share


  agneta pichler
drömmar är härliga..
2013-11-04

    ej medlem längre
Får en att längta efter sommar igen
2013-11-04

    ej medlem längre
»feberlika dagar
djupa drömmar«

strofen säger allt. så kort – och så omfattande. bra! R.
2006-07-24

    seymour
Det är som om du blåser på en genom din dikt som en sommar bris.

Vackert!
2006-05-25

  Zara VIP
jag ahr lsät lite av dig nu! och jag måste bara säga att du har verkligen något! ta vara på det! och TACK för att du berörde mig en stund! MUMS!

/Z
2006-05-12

  SMÅLAND
det är bra och jag gillar den mer o mer för varje rad.
2006-05-02

    ej medlem längre
Väldigt poetiskt, en trygg sommarbild,
bra!
2006-05-01

    NoMi F
Som sagt en drömlik
poesi
Sommarlik och längtande
2006-04-27
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.