Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppet

Medan man sover, sker saker
saker som ljuder i sömnen
livet känns enkelt och stillsamt
och det ger hopp om en framtid
tillitsfull morgondag, som ger en glädje
när man är vaken




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 317 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-09-18 07:35



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Livgivande drömmar
2015-12-01

  Bo Himmelsbåge
Fin beskrivning av sömnens drömspel
som leker o helar vår sargade själ
Där svävar vi omkring i nattens arkipelag
o tänder hoppet om en strålande morgondag...
2015-09-18
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan