Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du någonsin sett någon överleva så många fall?


Överleva-re

Så det kommer tidiga mornar
med larm
magont
Det är svårt
men jag försöker
och jag lyckas ibland
jag kraschar ibland

Så det kommer bränna
med sot och svärta
men jag har försökt
just innan jag kraschat..
där på golvet i fosterställning med tårar rinnande
Jag försökte


Så det kommer nätter med sömnlöshet
Nattavak
när jag inte vill sova
kanske jag helt enkelt inte kan för mitt huvud..
mitt huvud som snurrar runt i tankar
Men jag försöker
hålla ut
Existera

Vet att då jag ser färgerna och är här och nu
ser dig och allt du gör
hur jag uppskattar det
och hur jag njuter just då
Exakt då
blåsten gör sig påmind i mitt hår
och retar mina ögon till tårar
vet att jag lever då
och njuter av att höra dina andetag
även då det är mörkt
När skönheten river mina ögon till tårar
och jag njuter utan dimman
Vet att jag älskar dig
även då jag är okontaktbar

Sittandes där på stenen i forsen
finns du alltid i mitt hjärta
även då jag inte kan se klart

Så det kommer dagar med tvivel om min existens
ovetskap om hur vad varför
och hur dimman blivit som en ridå som håller skönheten på avstånd
som om det vi har är en illusion
vet då att jag kämpar
även då jag inte längre kan ta mig upp
Vet då att jag kämpar
och hur mitt jag någonstans långt där nere i avgrunden
slåss för att åter finna grepp att ta mig upp
till dig

Så det kommer stunder när jag behöver bekräftelse
Få stå där i rampljuset när jag lyckats hålla mig flytande
vid ytan
Det är mitt syre
Vetskapen om att jag gör rätt i att försöka vara
Mig
Innan jag vågar stå på egna ben helt och solen värmt mig tillräckligt
för att ömsa skinn

Vet att jag kraschar
Så du vet att jag Kraschar
Så du vet att jag lyckats
överleva







Fri vers av Thurizas
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-18 15:38



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Det känns så rått. Som kallt tegel som kyld dagg klättrar upp över.
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Thurizas
Thurizas