Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag röker jag lycka.

Idag är en sådan dag då stjärnorna är under mig.

Jag står på dörrmattan till allt.
Allt som igår var så långt bort.

Här får jag aldrig stanna länge.
Så jag röker mina lungor fulla.

Om en stund ska jag hoppa till månen.
Ja idag klarar jag det.

Idag klarar jag allt!




Fri vers (Fri form) av VackrareÄnLivet
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-18 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VackrareÄnLivet