Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv


Det lilla är inte sämre
bara mer otydligt

Det minimala
bär på stora uttryck

Konsten att förstå
intar inga stora scener

Egentligen har ett frö mer kraft
än den färdiga plantan

Egentligen är det som är innan
större än det som är nu.




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-18 22:20



Bookmark and Share


    Tea Alex VIP
Detta både i vänskapsrelationer och i (övriga) kärleksrelationer.

Råkade slinta på tangenterna. Ursäkta röran.
2015-10-09

    Tea Alex VIP
Jag känner ofta så i relationer. I inledningsfasen med en ny människa känner jag vidden av något större än senare, när relationen pågått ett tag. Detta både i vänskapsrelatu
2015-10-09

  walborg
Tänkvärt
2015-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP