Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor

Med dig i mina tankar
Vandrar jag mot okänt mål där jag aldrig varit

Med dig i mina armar
Har jag funnit värme jag aldrig haft

Med dig mun mot mun
Har jag fått kyssar som aldrig smakat

Med dig i mitt hjärta
Finner jag kärleken som jag aldrig känt



Som aldrig förr




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-04-22 10:17



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Vilka ljuvliga vårkänslor....sprudlande...varmt...
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn