Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränn mig. Helst självmant.

Jag vill ju bara känna nåt
då vi står inför varann
jag vill att det ska brännas
då vi tar på varann
jag vill att det ska vara rakt och rättfram
då vi talar till varann
jag vill att du inte ska kunna hindra dig
du ska inte kunna skjuta upp
prioritera bort eller framom
Jag ska inte vara ett val för dig
jag vill inte att det ska finnas några alternativ
alls
faktiskt
du ska känna att du måste ha mig
Och jag vill vara så fri som jag var
jag menar, let's face it
jag runkar inte av dig i kön till baren
o det gillar jag inte
för du gillar det inte
det finns inte ens i din tankevärld

Jag vill ju bara att det ska kännas
brännas
bränn mig.
Helst självmant.




Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-19 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam