Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest över vad jag blivit av mig själv.


Bakfull

Söker
Tror att jag hittat
Fortsätter
Fast är mer borttappad än nånsin
Fortsätter leva ändå

Accepterar livet på botten
Mitt djup är länge borta
Försöker älska leva andas knulla jobba finnas
Men inte för mig?

Det där svarta som man omringades av
Saknar jag ibland.
Hellre kvävas än att höra mitt eko
Ensam är vi
Inte bara jag. Du hon han och dom där
Vi lever inte för oss?

Vem är jag?
Ja det är en jävligt bra fråga!




Fri vers av Niz
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-09-19 09:30



Bookmark and Share


  MagisterZ
Sannerligen en livsuppgift att finna svar på den frågan...
2023-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz