Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen

En av solens alla strålar

la sig nätt

på ditt ögonlock




precis där ville kyssa dig




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-22 10:54



Bookmark and Share


    carimba
gosedikt mysdikt i Cattisanda. Gillas!
2006-04-25

  Bodil Sandberg VIP
Mysig poesi....läckert!
2006-04-23

  noname_realmind
Frisk luftig kyssdikt. Gillas! :)
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn