Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti



Det rör sej nästan
det susar något

som att man snyftar, fast inuti.

Det trasiga och det hela vet inte om varandra

Som två jordklot bredvid varandra inuti ett svart tomrum
upplyst med ensligt upptända stjärnor

stirrar de båda som dina ögon

rakt ut i oändligheten

Det rör sej nästan
och det susar något

Som att man snyftar, fast inuti




Prosa av Lars Gullberg
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-19 11:19



Bookmark and Share


  Minkki VIP
"det trasiga och det hela vet inte om varann" - en bild som ger mycket tankar
2015-09-19

  Katinka VIP
Fångar verkligen dagens känsla. Är det hösten?
2015-09-19

  Nanna X
Som solen och månen. Eller korpens ögon.
2015-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg