Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogshjärta

Skogshjärta
stöter sig
genom atmosfären

Fasader och skal
bränns bort

fräter på världens
blanka yta

Själens vandring
genom fasaderna

Vi är varenda
liten bit
av oss
själva




Fri vers (Fri form) av ignore_this
Läst 412 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-19 17:09



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Tycker mycket om denna. "Skogshjärta stöter sig igenom atmosfären" Vackert formulerat och med hopp för framtiden.
2016-01-06

  Flicis VIP
Bra
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

ignore_this
ignore_this