Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i elfte timmen


Detta är till dig


Stå upp

Var ljus
Se ditt ljus kommer

Du tror du sett
Det har du

Men nu kommer utmaningen
Res dig

Stå upp

Var ljus
Se ditt ljus kommer




Fri vers av Vici
Läst 503 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-20 00:08



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Sant...

Det gäller inte bara att se ljuset...
tro på det...
utan också att vara det...

Viktig uppmaning,
i en mörk tid...
Tack!

2015-09-20

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-09-20

  mare VIP
Upplyftande
fylld av tro
inspiration
tack!
2015-09-20

    Lars J
jag gillar att "Stå upp" återkommer i texten, och tycker om inverkan denna dikt hade på mig som läsare.
2015-09-20

  Bibbi VIP
Viktig uppmaning i sen och mörk tid.
2015-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici