Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pompeii

Det flyger aska
Som blandas med mitt hår
Virvlar av eld och lågor
Med havet som spegelbild

Och när allt rasar igen
Så plågsamt långsamt
Där jag byggde upp det
På katastrofens plats

Jag går omkring här i mitt pompeii
Och ser glöden du lämnat kvar

Det tornar upp sig på horisonten
Allt vi någonsin kunnat vara
Innan det slukar mig
Äter upp mig innefrån




Fri vers av Hecate VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-20 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate VIP