Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För livet

Om jag skulle springa
sprunge jag för livet
dit där livet har kvar sina gränser

dit sprunge jag
om livet alltjämt vore i behåll

icke så skyddslöst och rädslande
men skyddat från människorna




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-02 14:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket innehåll på få rader. Jaa springer vi inte alla och söker skydd...tänker jag. Den inledande strofen är stark och har ett bra flyt.
2015-11-07

  RitaBrunner
här skaldar du som Boye! Riktigt snyggt!
2015-11-03

  Nanna X
Fina gamla verbformer... du använder dem omsorgsfullt :-) !
2015-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP