Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du kom till mig

När du kom till mig
kände jag
du kommer inte
nära mig
du kommer inte
få mina inersta
hemligheter

nej
har gjort de så
förut
för sen
stå kvar själv
med tårar

Ensam är stark
sa någon till mig
jag ville tro de
men inerst inne
skrek mitt hjärta
av beröring
Jag gjorde mitt bästa
för att inte visa
mitt hjärta slag

jag var så räd
att stå kvar själv
med ett trasigt hjärta
och
jag vet att de gör
så ont

men du gav mig
tid
sen lätt jag mig
falla
lätt dig ta i mott mig
de var de precis
vad du gjorde

Jag lätt fjärilarna
ta fart inom mig
jag var så räd

jag vill att du ska veta
jag ångrar inget
du är den ända
som kmmit mig så
nära
den ända som stått kvar
fast livet ger en törn

vill att du ska veta
att jag är så lycklig
så glad
kännner mig älskad

nu kan jag tro på faramtiden
jag ser fram i mot morgondagen
för du ger mig
så mycket
mer en du tror
Ingen vet vad som händer
i morgon
men jag vet
att du är de
finnast som fins

Jag älskar dig





Fri vers (Fri form) av 08-Ängel
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-20 01:07



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar!
2015-09-26
  > Nästa text
< Föregående

08-Ängel
08-Ängel