Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gränsland i gryning

en spiral av tankar som sakta kastar loss förankringens tjocka trossar som ett flöde av tankar med en riktningslös riktning men

där bryter plötsligt medvetandet in
konstaterar igenkännande och precist
- Nu håller jag på att somna om
och med ens är allt väl förankrat igen

och en liten stund senare, en melodi som sakta sig slingrar genom overklighetens gränsland och tar med sig tankar som lösgör sig från kroppslig lekamen i ett obestämt

- Känner jag igen den där melodin?
kommer medvetandets abrupta fråga
och med ens tystnar musiken
och verklighetens ljud gör sig påminda

En klocka tickar sakta på avstånd

Vad är klockan egentligen?
Det kanske är dags att gå upp?




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-20 14:30



Bookmark and Share


  Drömfångare
Wow, den här måste vara en av dina bästa.
2015-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)