Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackert odjur

Vacker
är du genom ytan av gamla sår
Ditt sinne och dina tankar lika ljusa som håret
glittrar du i solen

Ett intellekt så mäktigt att du fyller luften runtomkring
Jag blir liten av din storlek krymper jag och glömmer bort hur man talar
Stum

Om du kommer närmare så faller jag hårt, bryter ben och armar
Jag tar på mig skyddsvästen nu och flyr
Skräckslagen
och bländad






Fri vers av lizhy
Läst 369 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-09-20 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy