Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På krigsstigen

När man är ung

är man hela tiden

på stridande fot

 

Som gammal

handlar det

mera om ett

uppehållande

försvar




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-20 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP