Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motståndsrörelser


Alla har vi varit små.
Alla har vi gjort motstånd och sprattlat förgäves i vuxenblivandets nät.
Alla har vi malts ner till gråbeige färs i den stora köttkvarnen och vårt motstånd har krossats. Ingen slapp undan.

Eller...?

Kan vi resa oss än en gång och bli färgstarka, trotsiga och kärleksfulla?

Vilka drömmar har övervintrat? Säg inte att de är döda, jag ser dem röra sig under ytan. 
Det är inte möjligt att glömma. 




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-21 01:00



Bookmark and Share


  walborg
Riktigt uppiggande text!
2015-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger