Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citerat från Dagens Nyheter


Det går inte att vinna en Emmy för roller som inte finns

Emmy för bästa kvinnliga huvudroll i en dramaserie gick till Viola Davis som blev den första svarta kvinnan hittills som erövrat priset.

-Det enda som skiljer färgade kvinnor från andra är möjligheter !

Du kan inte vinna en Emmy för roller som inte finns, sa Viola Davis, och dedikerade priset till bl.a författaren Shonda Rhimes.

-Det här är människor som har omdefinierat vad det betyder att vara vacker, sexig, att vara en framstående kvinna och att vara svart, sade Davis i ett mycket känsloladdat tal.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Valter Örn VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-21 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP