Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon vid Långsjön

nära den spegelblanka ytan
svävar dimman som rök
ifrån många små eldar

tätt ovanför
sin egen spegelbild
två hägrar i värdig flykt




Fri vers av Anders P VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-09-21 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP