Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen håller på att segra!

Lögnerna som styrt världen
håller på att ruttna ner mot jord
människor har blivit så lurade
genom år utav falskhetens ord

Att sanningen kämpar dagligen
vet vi som fattar vad som sker
bakom fasaden händer så mycket
människor vaknar upp alltmer

Från klarhet till klarhet vi vandrar
från mörker till ljus vi går
en dag kommer folket få veta
då sanningen segrande står!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-28 13:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanningen är starkast. Har alltid varit så.
2022-04-06

  Thylacine
Hoppfullt och mycket bra!
2022-04-05

  Bibbi VIP
Exakta sanningen.
2022-03-29

  Monika A Mirsch VIP
Träffsäker dikt - tack!
2022-03-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP