Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädkramaren

Hur kommer det sig att vi fortfarande djur dödar?
Finns det inte en överflöd av annan mat för att mätta våra hungriga magar?
Predika inte får jag höra.
Jag får också höra:
”Det behövs protein för att utveckla din hjärna och bygga muskler på din taniga kropp”
Vänta nu, stopp!
En gorilla äter väl inget kött?
Alla dessa argument och teorier gör mig trött.
Har inget emot att människor jagar djur för att ha möjligheten att äta kött.
Har dock ingen tolerans mot de som endast gör det för att de påstår att det är en sport.
Att mörda ett djur enbart för sportens skull borde klassas som ett brott mot djurens rättigheter.
Att trycka av gömd i skogen med en sniper kräver inga färdigheter.
Den som gillar att mörda påstår, Vi håller naturen i balans!
Kom igen ska moder jord behöva din hjälp för att hålla balans? Inte en chans!
Vad är nöjet med att ett annan varelse döda ?
Har vi inte sett tillräckligt med blod flöda?




Fri vers (Fri form) av Goran Tekoshar
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-22 10:33



Bookmark and Share


  kriya
Instämmer
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar