Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2015....


Stratosfär



Jag hakar på tranorna
i år

skogsro i frihet

lever sommar på vandring
runt enslig tjärn

andas lugnet
långt ifrån
all mänsklig dynga

vilar tystnad
vid blankt
stilla vatten
i doften
av granskogens lunga


sen mot söder
i svalkan av September
på stolta vingar
sträckta
mot en ljust blå stratosfär
där bara vinden
får ta plats

och höras




Fri vers (Fri form) av Bengt Lindell VIP
Läst 703 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-22 14:13



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så härlig text om att leva i harmoni o nära naturen !!
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP