Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en målning jag gjort


Spargris

Bereden väg för Herran
sjöng jag och Ing-Marie allt vad vi orkade i missionshuset. Han som slutligen kom innuti mig är en varm blomma.
Ser på min bild.
Är det knivar eller ansiktslösa änglar som vrider sig där ovanpå sparbössan?
Kanske är det små präster i rosa kaftaner som försöker frälsa oss från medmänsklighet..
Paradisets sång är en plåga
såsom paradisets försäljare
dessa respekterade spöken.


Solen verkar tröttnat på sin symbol i bilden
en blodröd cirkel mitt i.
Lyckohjul jag är ett ett lyckohjul ropar solen innan den skjuter av ett sista artilleri innan skivan av förälskelse sjunker i den möjliga magen.
Den som spar han har.
Jag har ingenting och det känns bara bra.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-22 14:18



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker mycket om inledningen med sång och vän. Gestaltningen av blomman inombords är också mycket bra.
2015-09-23

  Lars Hedlin
JA fantasin är obegränsad här!
2015-09-23

  Sommarina VIP
kan se den tavlan
2015-09-22

  i af apa
jag säger
exakt som herr um. !!!
2015-09-22

    ej medlem längre
kompetent målning
jag tror, &+ord
2015-09-22

    ej medlem längre
Härlig fantasi!
2015-09-22

  Respons VIP
Spännande att försöka beskriva bilder med ord. Jag blir nyfiken på bilden och fascinerad av det sammanhang som du berättar om...
2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP