Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sekund.

Det har gått flera månader nu och jag såg den välbekanta titel på dina dagboksinlägg.
Men som alltid hittar du ett sätt att inte bli hittad av någon.

En sekund går och missar jag den så missar jag dig.
Och jag vill så gärna stanna tiden i exakt rätt sekund.
Så jag kan hitta hem till dig och dina ord igen.

Läser du det här så visa mig det, snälla du.
Ge mig ett tecken att jag fortfarande är något för dig.
Visa mig att jag är lika speciell som dom andra.

Nej, jag har aldrig varit naiv och trott att jag är den enda.
Det skulle jag aldrig våga.

Men snälla. Om jag verkligen är allt det du sa att jag var för dig.
Gör slut på mitt lidande nu...




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-23 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan