Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillbaka till verkligheten

sommarens förföriska bilder
söver fortfarande
tanke och känsla

vattnets rörelser:
mjukt böljande sidenväv
muntert skvalpande

solens spröda ljusgaller
över alla ytor
fåglars duetter
humlors sömniga surr

nu är det dags:
kasta sig in i hösten
stryka streck över
allt det drömska

ta itu
med verklighetens
hårdföra
växelspel




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-09-23 13:36



Bookmark and Share


    snöö
Och varför är det lika svårt varje år... Tycker om din dikt.
2015-10-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd poesi om sommaren vi drömde om. Och höstens vemodiga ankomst.
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll