Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara men ändå utbytbara

I ett parförhållande utsätts parterna för frestelser.

"Det är ofta alltför grönt på andra sidan staketet".

Och tillfället gör tjuven.

För mindre än hundra år sedan fanns inga

Thailandsresor eller dejtingsajter.

Ingen TV och inget internet.

Sålunda inte många frestelser.

Paren höll ihop och tänkte

mest på att hålla ihop familjen.

"Anden är villig, men köttet är svagt".

Denna bibliska strof står sig än i dag.

Oftast avser detta det manliga köttet.

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-23 15:21



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så rätt och riktigt skaldat, men vad vore livet utan drömmar ?
2015-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP