Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

Du gör mig galen.
Jag vill bara ha dig här.
Hos mig nu.
Jag vill kyssa dig.
Jag vill bita dig.
Jag vill vara din.
Om så bara för ikväll.
DU.
GÖR MIG GALEN.




Fri vers (Fri form) av VackrareÄnLivet
Läst 524 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-23 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VackrareÄnLivet