Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildmarksnatt

En doft av vedträ som brinner
Rök som virvlar uppåt i skyn
I vinden bekymmer försvinner
Solnedgången fångar min syn

Tystnad över nejden sig sprider
Under himlen jag känner mig fri
Ut i rymden nu tankarna glider
I ensamhet upplever jag eufori




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-23 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå