Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördomar

 

du kommer med läxan sent på kvällen

vill läsa den för mig

vill att jag förhör dig

jag tänker: ute i sista stund

du läser

du tränar översättning och stavning

jag blir nöjd för det går bra

frågar nyfiket om förhöret är imorgon

"Nej, nästa vecka"

 

så fel en mamma kan ha

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-23 22:09



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ibland vill man vara ute i tid...då gäller det att ställa upp...gott...
2015-09-25

  Annie b'larsson VIP
Vilken fin betraktelse...ja, ibland har ungarna rätt och de vuxna fel..
2015-09-24

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
härligt
vilken "nit"
obs ord m två betydelser
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP