Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm som strategi och taktik

En dröm kan gälla

något långsiktigt;

påminna om en strategi,

för att uppnå ett mål.

 

En dröm kan vara;

att verka för,

och ha förhoppning på;

att ett förhållande

av något slag,

ska bli bra.




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-09-23 23:08



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Man måste tro på att drömma att allt blir bra och kommer mirakel att ske !
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP