Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du lånar mig ditt öra

Om du lånar
mig ditt öra
ska jag viska små
viktiga ord i det

Små ord som
bara du och jag
vet vad de betyder
ord som vi inte
delar med någon
annan

Om du lånar
mig ditt öra
ska jag viska
de vackraste orden
jag vet i det

Dom orden är
inte så många
men jag ger
allihop till dig

Om du lånar
mig ditt öra
ska jag fylla det
med hemligheter
och vackra ord

Ord som bara
du och jag
förstår

©Ann Nehlin




Fri vers av ADI Nehlin
Läst 969 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2015-09-24 16:32



Bookmark and Share


    carinamnm
Så mjuk och förtrolig text, jag tycker om den.
2021-07-23

    Steff...
Så fint höra leva inte bara se allt utan även höra kärleken närma sig
2021-06-19

  Flying Anna VIP
Innerligt lågmäl vacker text med fin rytm.
2021-02-06

  helenita VIP
Verkligen vackert!
2021-01-23

  Quasimodo
En fin och skön text om det att få dela det som bara två får höra och veta
2020-11-26

  aol
Så fint
2019-04-09

  Gin83
Oerhört berörande
Så skört och vackert
Mjukt och innerligt
Man hör hur visningarna och andetagen når örat.
Gillade verkligen!!
2017-08-31

    jordarp@hotmail.com
Bara så bra skrivet , ja kärlek inget annat
2017-02-26

    ej medlem längre
Så mycket av känslighet och värme du får med i din text, kärleksfulla privata hemligheter.
Mycket finstämt!
2016-11-28

  annatheresia
Ömt kittlande
2016-11-17

  mike irow
rena fina lyrics!
2016-02-21

    Zernatiah
Beautiful!
2015-11-07

  wildrose
Fint
2015-09-28

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint och nära...mycket bra...
2015-09-26

  Lars Hedlin
Så vackert och ömt..
2015-09-25

  walborg
Ömsint och innerligt
2015-09-24

    ej medlem längre
Att ha en så intim och nära relation är stort. Ord som bara har mening för de invigda. Dina dikter berör
2015-09-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skönt skrivmått
om så´nt en nått
så gott man sen
då hade mått!
2015-09-24

    ej medlem längre
fint ju!
2015-09-24

    ej medlem längre
bra, om öron..gillar
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin