Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du såg mig

Du såg mig
Jag såg dig

Du bekräftade mig
Jag bekräftade dig

Du blev kär i mig
Jag blev kär i dig

Du dyrkade mig
Jag dyrkade dig

Du ville äga mig
Det fick du

Du ville förändra mig
Det fick du

Du ville göra mig till en annan
Det fick du

Du blev trött på mig
Jag blev förvirrad

Du blev arg på mig
Jag blev ledsen

Du slog mig
Jag blev rädd

Du ville kasta bort mig
Jag ville kasta bort mig

Som en billig fimp på gatan
Som en billig fimp i havet




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-09-24 20:09



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
smärtsamt berörande! Man känner verkligen, du berörde min själ!
2015-09-29

  Ewelina Mann
smärtsamt berörande! Man känner verkligen, du berörde min själ!
2015-09-29

  Magdalena Eriksson VIP
Utomordentligt åskådliggörs konsekvenser av sk kärlek. Att inte vilja ha sig själv känna förvirring är högt pris. Gillar hur du bygger upp dikten.
2015-09-26

  Anya VIP
En stark text om en falsk kärlek. Detta med att vilja förändra är verkligen fundamentalt. Känner med texten och tycker du är skicklig som får in så mycket med ett tillsynes enkelt uttrycksmedel.
2015-09-25

  Blomma-Stjärna VIP
jag ger samma kommentar som Molnspanare
2015-09-24

    ej medlem längre
Din dikt innehåller massor av vishet och erfarenhet. Tänker på människor jag känt... När man vill förändra och göra om den andre.. och om den andre vill tillåta detta... slutar det alltid med det du beskriver så väl.
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP