Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets kärna



ni finns hos mig på dagen
och värmer mig om natten
ni är oron mitt i magen
ni är mina tårars vatten


ni är kraften i mitt hjärtas slag
och delar av mitt eget blod
ni fyller mitt liv med glädje var dag
och ger mig kärlekens kraft o mod


ni är mina barn och livets underbara gåva
utan er har jag inget av värde kvar
när jag är med er så kan jag tryggt sova
jag håller om er så hårt de få dagar vi har


ni är livets kärna och alltet i den värld som nu finns
ni är mina små vackra änglar med kraft o ljus
ni bländar mig med kärlek i själens odödliga lins
ni är rena små själar och bor för alltid i mitt hjärtas hus




Fri vers av BillyTheKid
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-24 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillyTheKid
BillyTheKid