Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24SEPTEMBER2015 - höstens flyttfest

 

                     åkerns guldmatta

svan och gäss på höstbankett

gör segertecken




Bunden vers (Haiku) av Sanna i badet VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-24 22:49



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Den här är jättefin..
2015-09-30

    Monica Kvist VIP
Fin hösthaiku!
2015-09-28

  ResenärGenomLivet VIP
Det var en go haiku...:-))
2015-09-25

  Bo Himmelsbåge
Härlig haiku,
med rim o reson,
målar underbar
höststämning!
2015-09-25

    ej medlem längre
Mycket härlig haiku.
2015-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP