Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ogråtna ögon




I varje morgondimma

finfördelat vatten

fallande i gatljusen

blänkande i asfalten

droppande i gräset


Förlös min sorg så



Dalande med löven

prasslande i stegen

Vakande med månen

Alltid där jag är


Förlös den

min otröst


Låt ögonen få tårar

















Fri vers av bittemi VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-27 15:27



Bookmark and Share


  Kim VIP
Otroligt finstämd och förlösande text, måste jag säga… MIN OTRÖST….
2016-09-13

  Linda CH VIP
Hur underbart är det inte att få fälla tårar! Du skriver befriande.
2015-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
En så berörande och fin vädjan...
2015-10-02

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-09-30

  Hanna Mari Wallin
väldigt fint skrivet.
2015-09-30

  tildam
Så vackert!
2015-09-30

    Dan Myrbeck
Mycket fint skaldat!
2015-09-28

    ej medlem längre
Fint.

Förlösning kommer då man minst väntar det.
2015-09-28

  Lars Hedlin
Magiskt bra! kram
2015-09-28

  Respons VIP
Poetiskt vackert.
2015-09-27

  Bibbi VIP
Viktig förlossning.
2015-09-27

  KYREUS of Sweden
Seren förlossning
2015-09-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslofyllt och finstämt diktat om behovet att fälla tårar, för sorg och tröst.
2015-09-27
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP