Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta requiem skrev jag omgående till min vän Tommy´s begravning. Året var 1995. Texten översattes till både finska och svenska. Lyssna gärna till detta råraspiga framförande. Detta är min yttersta hyllning till min vän.


___Tommy___

 

Tommy can you see me ?

Are you in Heaven my friend ?

Tommy you gave me feelings,

that I never will mend

 

Will you be an angel ?

I know you like to fly

You said you were a failure -

that I still do deny.

Still Sleeping beauty..

 

Tommy its my farewell 

cause in Heaven you dwell

Feelings from a fairy -

fairy - fairytale

 

Tommy you sleep The Sleep

Feel me as I´ll weep

 

Tommy, how it occured ?

Now you´ve turned into a bird

Bible of pain 

I am crying again

 

God kiss his soul

Jesus has seen us

 

Vinnie will be winning,

all the feelings for my favorite friend

Funeral for my friend.

Oh Vinnie - when will we be free ?

 

Please leave me in peace

Pain penetrates

Tommy you sleep The Sleep

Feel me as I´ll weep ~

 

 

_______________________________

*  Tommy Ruuskanen (1970- 1995) *

 

 

© Jimmy Bee Bergquist

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Jimmy B Bergquist
Läst 451 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-09-25 08:41



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Varmt och kärleksfullt avsked som lämnar avtryck inom mig
2015-12-12

  Bibbi VIP
Griper tag verkligen.
2015-10-03

  DominiQueen
He can see and feel you
He is always a part of your heart.
Blessings to you to,

You are beautiful friends...
Namasté
DominiQue
2015-09-29

  Colour
Den väcker känslor!
2015-09-26

  Robert Jonsson VIP
Ömsint
2015-09-25

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande och fint...
2015-09-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken underbar och berörande hyllning till din vän!
2015-09-25

    ej medlem längre
Blir starkt berörd och tagen av texten och musiken....vilken hyllning.
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy B Bergquist
Jimmy B Bergquist