Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet

Hoppet, ge mig styrkan att fortsätta låta bläcket rinna på pappret.
Jag hoppas!
Att någon i dessa rader finner styrka eller svaghet.

Hoppet, ge dagens unga kunskap, mod och en släng av galenskap så att de vågar tänka fritt och utan begränsningar.
Jag har hopp!
Att morgondagens unga ömsar skinn och agerar annorlunda.

Hoppet, överge icke de som behöver dig , de som inget har.
De som vaknar upp varje dag med hopp som livlina och kompass.

Hoppet, ge oss kärlek!
Oavsett form och källa.

Jag hoppas!
Att vi en dag vaknar upp och inte ser skillnader mellan våra spirituella vägval. Hoppet, få oss inse att vi studerar samma fenomen fast från olika vinklar.

Hoppet, vår sista sällskap innan vi byter dimension och blir ett med alltet.
Jag hoppas!
Att jag fortsätter hoppas på en bättre morgon dag!

Sprid hopp!





Fri vers (Fri form) av Goran Tekoshar
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-25 10:43



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Så länge det finns liv lever hoppet....
Bra text och viktigt budskap!
2015-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar